Steigerhout meubels

Steigerhoutmeubels combineren met een gietvloer

Geplaatst op

Wil je een interieur waarin steigerhoutmeubels te combineren zijn met een gietvloer? Dit is een perfecte combinatie van hout met een naturel look op een gietvloer die een modern en strak ogende uitstraling heeft. Er zijn bovendien verschillende manieren om meubels van steigerhout op een mooie manier te laten aansluiten bij een gietvloer. Ontdek hier maar eens een aantal inspirerende ideeën.

Industriële woonstijl

Een van de inspirerende ideeën om steigerhoutmeubels te combineren met een gietvloer is door voor een exclusieve betonlook te kiezen. Een gietvloer in betonlook vormt namelijk de perfecte basis voor een industrieel interieur. Meubels van steigerhout hebben daarbij een mooie, verweerde look en sluiten daar dus op een prachtige manier op aan.

Scandinavische woonstijl

Steigerhouten meubels kunnen ook prima deel uitmaken van een Scandinavische woonstijl en een gietvloer is daar een perfecte basis voor in het interieur. In een Scandinavisch interieur vormt hout een van de belangrijke materialen net als lichte kleuren. Bij een voorkeur voor deze stijl combineer je gemakkelijk steigerhoutmeubels op bijvoorbeeld een lichte gekleurde gietvloer. Je kan uit alle RAL-kleuren kiezen en bijvoorbeeld voor beige, wit of heel licht grijs gaan.

Moderne woonstijl

Een gietvloer is een ideale vloer om in een modern interieur in te passen en steigerhoutmeubels vormen natuurlijk een moderne trend. Daarom brengt ook een moderne woonstijl meubels van steigerhout en een gietvloer op een bijzonder fraaie manier samen.

Creëer je eigen woonstijl

Bij de keuze voor steigerhoutmeubels en een gietvloer is het uiteraard eveneens mogelijk om je eigen unieke woonstijl te creëren. De interieurstijl hoeft niet altijd rechtstreeks uit een boekje te komen. Je hebt wat betreft gietvloeren alle vrijheid om zelf een design samen te stellen en daar één of twee kleuren voor te gebruiken. Zo voorzie jij je woonkamer van een prachtig interieur waar je lang plezier van hebt.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden