Steigerhout meubels

Kakkerlakken bestrijden

Geplaatst op

Ongedierte in je woning dat wilt natuurlijk niemand, echter komt het in Nederland steeds vaker mooi. In Nederland wordt er veel gestookt en de woningen worden vochtiger en een stuk warmer. Warmte en vocht is het ideale recept voor het ontstaan van een ongedierte plaag. Je kunt last krijgen van verschillende soorten ongedierte, maar kakkerlakken is in de ogen van veel mensen het ergste. Het idee dat er kakkerlakken rond kruipen in je woning, is natuurlijk geen prettig idee. Het is onhygiënisch als er kakkerlakken in je woning zijn, maar ze brengen ook gezondheidsrisico’s met zich mee. Wist je dat kakkerlakken ziektes met zich meebrengen zoals salmonella, tyfus en dysenterie? Je wilt daar natuurlijk niet mee in aanraking komen en is kakkerlakken bestrijden een goed idee. Hoe pak je kakkerlakken bestrijden aan? Daar gaan we in dit artikel het uitgebreid over hebben zodat je daar meer over te weten komt.

Bestrijdingsmiddelen voor kakkerlakken bestrijden

De kakkerlakken zijn een plaag in de woning en je wilt dat deze zich niet verspreiden. Effectieve bestrijdingsmiddelen zorgen voor een goede kakkerlakken bestrijden, hierbij kun je denken aan lijmvallen. Plaats deze op tactische plekjes in je woning waar de plaag zit. De lijmvallen bestaan uit kartonnen doosjes met een lijmplankje, waarop speciale stof zit. De stof trekt de kakkerlakken aan en zorgen ervoor dat het beest vast blijft zitten in de val. Je kunt op deze manier effectief kakkerlakken vangen en deze buiten zetten. Verspreid de vallen in de verschillende ruimtes zodat je precies kunt zien waar de kakkerlakken zich schuil houden.

Schakel een professional in

Het kakkerlakken bestrijden kan veel tijd in beslag nemen en in sommige gevallen werkt het niet. Dit kan komen doordat je weinig ervaring hebt of de vallen niet in de juiste positie zet. Je wilt natuurlijk wel afkomen van de kakkerlakken en hiervoor kun je een professional inschakelen. Een bedrijf gespecialiseerd in het bestrijden van kakkerlakken kan ervoor zorgen dat de plaag verdwijnt. De specialisten beschikken over effectieve bestrijdingsmiddelen, die je zelf niet kunt kopen in de winkel. Het zijn chemische middelen die ervoor zorgen dat de kakkerlakken uitsterven.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden