Steigerhout meubels

De perzische slaapboom, top om onder te relaxen

Geplaatst op

De perzische slaapboom, een topper voor in de tuin. Echt een boom waaronder je graag in slaap valt, in overdrachtelijke zin van het woord. Hoe zit dat dan? ln principe ga je genieten van een mooie boom in de tuin die behoorlijk wat karakter heeft. Deze boom is prachtig te combineren met allerlei gave design ideeën voor in de tuin. Lees er meer over in deze blog. 

Oosterse tuin is in de mode 

Veel mensen houden ervan om in hun tuindesign een combinatie te maken van de industriële stijl en de oosterse. Wat kun je dan zoal doen? Het is tof om sowieso een terras te maken. Dat is zo’n beetje de kern van elke tuin. Zorg ervoor dat je mooi straatwerk gebruikt om de kaders van het terras te accentueren. Donkere industrieel straatwerk past daar mooi bij, bijvoorbeeld in de kleur antraciet. Dit kun je mooi combineren met bamboo. Dit is natuurlijk echt een oosters materiaal bij uitstek. 

Pergola 

Wanneer je het liever over een mediterraanse boei gooit kun je natuurlijk ook altijd nog je tuin op een Zuid-Europese manier inrichten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om mooie terracotta potten aan te schaffen, schitterende mediterraanse tegeltjes kopen en natuurlijk de felbegeerde pergola waaronder je kunt zitten. Zo zit je mooi beschut tegen zon en de regen die we in Nederland rijk zijn. 

Japanse tuin 

Een Japanse tuin of zentuin is een variatie op de oosterse tuin waarbij natuurlijk veel Japanse elementen gebruikt worden. Denk aan grind, beelden van de Boeddha, de bekende lantaarns van beton en de vijver compleet met koikarpers. Dan heb je pas echt een plek waar je jezelf eens flink van je contemplatieve kant kunt laten zien. 

Industriële tuin 

Er zijn behoorlijk wat opties voor mensen die graag on a budget een tuindesign handen en voeten willen geven. Een industriële tuin is dan ook favoriet bij veel mensen. Je kunt een dergelijke tuin dus voor een prikje inrichten. Dat wil zeggen dat je gebruik moet maken van materialen die niet al te duur zijn en veelal je meubels zelf in elkaar moet schroeven. Dat kun je gemakkelijk doen door van steigerhout meubels te maken. Verschillende bouwplannen zijn op internet te vinden. Het leuke is dat deze meubels bijzonder sterk zijn. Kijk op onze site voor meer interessante gerelateerde artikelen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden